Student-Iohannis, întrebare surpriză: "Cum mă convingeți să vă votez din nou?". Răspunsul președintelui

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis, prezent la o întâlnire cu mai mulți tineri, câștigători ai unui concurs, a fost întrebat de un student cum îl poate convinge să-i acorde votul de încredere, la alegerile prezidențiale din 2019.

"Îmi amintesc că, în 2014, mulți tineri v-au votat și acum ne aflăm în 2018, la doi ani de guvernare PSD. Acum, intrăm în an electoral. Cum mă convingeţi dumneavoastră pe mine să vă acord, din nou, votul de încredere, în 2019? Considerați că, în acest moment, trăim, într-adevăr, România lucrului bine făcut?", a fost întrebarea unui student de la Politehnică.

Citește și: Iohannis: "Aș fi putut să plec oricând"

"Dacă pui aşa întrebarea, ştii câte ceva despre politică, despre ce am făcut şi mă gândesc că nu e lipsit de importanță că sunt un politician proeuropean. Am reuşit să pun România pe harta europeană destul de sus. Unii încearcă să o tragă înapoi. Sunt adeptul valorilor euroatlantice, al unei democraţii consolidate, de tip european, sunt pro-dezvoltare sustenabilă. Am dovedit, în câteva rânduri, că ştiu ce trebuie făcut şi cum trebuie făcut. Sunt un politician care ascultă ce are alegătorul de spus. Am reuşit să vin cu iniţiative bune, să construiesc, să opresc câteva prostii care erau pe cale să se întâmple. Lumea a înţeles că sunt un preşedinte care doreşte să dezvolte România.

Optimal ar fi fost ca, în aceşti doi ani, să fi existat şi un guvern care îşi doreşte aceleaşi lucruri pentru români, nu neapărat din același partid, dar să îşi dorească o dezvoltare a României, să lupte pentru imagine bună, rezultate bune, pentru investiţii, educaţie, pentru România. Eu sunt dispus să continui. Este o luptă permanentă, care trebuie dusă cu multă răbdare. Cred că acestea sunt câteva argumente care l-ar face pe un tânăr să se gândească de ce să mă realeagă", a declarat președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Iohannis, către tineri: PROBLEMA politicienilor. Mare PERICOL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel