STUDENȚII, în stradă. Corupția Ucide îi cheamă să vină cu trenul la "REVOLUȚIE"

Corupția Ucide a lansat un apel pentru toți studenții pentru a ieși în stradă sâmbătă, 20 ianuarie, la "Revoluția" generației noastre.

Tinerii sunt chemați să vină cu trenul tocmai pentru că au gratuitate (dată de PSD).

"Ești student în România? VINO LA BUCUREȘTI! Știm că ești în sesiune, dar hai cu trenul până la București, pe tren poți învăța, poți citi și, în același timp poți să contribui la REVOLUȚIA GENERAȚIEI NOASTRE! Tu reprezinți o forță, deci VINO ALĂTURI DE NOI la protestul din data de 20 ianuarie din Piata Universității, ora 18:00, pentru a apăra toate valorile pe care le cunoști și fără de care viața nu ar mai fi aceeași! Ia-ți un grup de prieteni studenți și VENIȚI CU TOȚII LA BUCUREȘTI LA REVOLUȚIA GENERAȚIEI NOASTRE!

Pentru că știm că nu vrei să cunoști vreodată pe pielea ta ce au trăit părinții și bunicii tăi în perioada comunistă. Știm că nu vrei să cunoști cenzura și imposibilitatea de a te exprima liber, imposibilitatea de a citi o carte sau de a călători sau locui în altă țară. Știm că vrei ca țara ta să fie o țară în care educația și dreptul la șanse egale să fie cu adevărat o prioritate a guvernului României și ca dreptul tău la mobilitate după terminarea studiilor să rămână un drept al tău. Mai știm și că vrei ca atunci când vorbești cu studenți din alte țări să poți să spui că țara ta nu este doar o țară coruptă din fostul bloc comunist, care nici după aproape 30 de ani nu are o justiție liberă și o democrație deplină.

[citeste si]

Așadar VINO LA BUCUREȘTI PENTRU REVOLUȚIA GENERAȚIEI NOASTRE!", a fost mesajul transmis de Corupția Ucide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel