Studenții cu care România se mândrește. Excelența în educație, premiată de USR

Excelența în educație va fi premiată de către Uniunea Studenților din România (USR) în cadrul proiectului „Gala Studenților din România”, eveniment găzduit de Academia de Studii Economice din București pe data de 31 martie 2016 în Aula Magna.

Ediția de anul acesta dorește să aducă în prim plan performanța în educație și să sublinieze importanța stimulării studenților care excelează în domeniile pe care le studiază, conturând deopotrivă un proiect de tradiție al cărui principal obiectiv să fie aprecierea și respectarea valorilor.

[citeste si]

În urma consultării cu instituțiile de învățământ superior dar și cu mediul antreprenorial Uniunea Studenților din România va premia în cadrul evenimentului studenți care excelează în unul din următoarele domenii: IT și Științe Exacte, Medicină, Economie, Drept, Inginerie, Științe sociale și comunicare, Antreprenoriat, Finanțe-Bănci și Contabilitate, Științe ale naturii, Arte și Sport. Modalitatea de înscriere, criteriile de selecție și evaluare, dar și aspecte legate de agenda evenimentului pot fi consultate pe site-ul www.uniunea.ro/GSR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel