Studenții arhitecți timișoreni, idei pentru un restaurant de lux

Restaurant de lux
Restaurant de lux

Studenţii arhitecţi din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara (UPT) vor prezenta, miercuri, în incinta Bibliotecii UPT, mai multe variante de amenajare a unui restaurant de lux în Alpii Elveţieni, în cadrul unei expoziţii de proiecte inedite. 

Evenimentul este susţinut de studenţii master din anul I de la specializarea Mobilier şi Amenajări Interioare, din cadrul Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism a Universităţii Politehnica Timişoara. 'Studenţii anului I de la masterul 'Tendinţe, materiale şi tehnologii noi în arhitectura de interior' prezintă proiectul intitulat 'Amenajare restaurant Flocons de Sel'. Astfel, prin proiectele realizate, tinerii propun câteva posibile variante ale unui restaurant aflat la cele mai înalte standarde ale luxului, situat în Alpii Elveţieni', arată un comunicat al UPT

La baza soluţiilor de proiectare propuse stă conceptul unei case de modă celebră iar proiectele au fost realizate de masteranzii Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism în detaliu, incluzând barul, zona de lounge, hol-acces, recepţie, garderobe, toalete sau spaţii de depozitare. Expoziţia cuprinde 17 lucrări realizate de tot atâţia studenţi, sub coordonarea cadrelor didactice Mihai Muţiu şi Cristina-Maria Povian. Expoziţia va fi deschisă până la mijlocul lunii septembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel