STS pune la dispoziție 021.9696, Linia de Consiliere Psihologică și Suport Emoțional

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Serviciul de Telecomunicații Speciale pune la dispoziție Linia de Consiliere Psihologică și Suport Emoțional.

Serviciul de Telecomunicații Speciale pune la dispoziție Linia de Consiliere Psihologică și Suport Emoțional, pentru a sprijini persoanele spitalizate, cele aflate în carantină sau în izolare, personalul medical copleșit de situație, dar și persoanele afectate puternic de pandemie, se arată într-un comunicat.

Linia a intrat în funcțiune astăzi, 8 mai 2020, putând fi apelată din orice rețea, la numărul 021.9696. Apelurile sunt preluate zilnic, între 09-21, de psihologi atestați și specializați în consiliere-suport pentru situațiile de viață stresante. Psihologii voluntari au beneficiat de o serie de programe de instruire, pentru a răspunde eficient și punctual în situații de asemenea natură, mai transmite STS.

Ajutorul Telekom

Telekom România a contribuit prin asigurarea infrastructurii de comunicații, a aparatelor telefonice și a numărului scurt de telefon. În plus, compania susține și costul aferent abonamentelor voluntarilor din proiect.

„Este o datorie de onoare pentru Serviciul de Telecomunicații Speciale să fie partener în acest proiect de o mare responsabilitate socială și, în același timp, o oportunitate de a exploata resursele și expertiza în comunicații, pentru a ajuta cetățenii. Suntem deschiși să venim în sprijinul tuturor partenerilor noștri atunci când este vorba despre proiecte sustenabile, cu impact social major, mai ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm.", a declarat prim-adjunctul directorului STS, general-maior ing. Ionel-Sorin Bălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel