STS, precizări privind programările la vaccinare în Arad

STS vine cu precizări legate de programarea la vaccinare, după ce mai multe persoane s-au plâns că nu s-ar mai fi regăsit în platforma online.

Platforma informatică de programare este funcţională, disponibilă şi afişează toate programările valabile. Alocarea dozelor pentru un centru de vaccinare nu este de competenţa STS, ci a autorităţilor medicale. Procesul de reprogramare nu a afectat sub nicio formă afişarea persoanelor care beneficiau de vaccinare în ziua respectivă.

Precizăm că reprogramările s-au realizat pe baza criteriilor stabilite prin instrucţiunile Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) şi transmise atât STS, cât şi autorităţilor medicale implicate în activitatea de vaccinare. În consecinţă, doar persoanele cu vârsta peste 65 ani au rămas la programarea iniţială.
 Toate persoanele reprogramate au fost anunţate în timp util prin SMS, e-mail şi telefonic, transmite STS.

"STS nu a primit nicio sesizare", transmite instituţia



STS nu a primit nicio sesizare în legătură cu situaţia vehiculată în spaţiul public privind programările din judeţul Arad, nici din partea DSP Arad, nici din partea cetăţenilor. Totodată, precizăm că pentru evidenţa clară a persoanelor care pot fi vaccinate, personalul direcţiilor de sănătate publică şi al centrelor de vaccinare pot accesa aplicaţia în care sunt afişate toate programările valabile pentru ziua în curs.

Păstrând convingerea că opinia publică trebuie să beneficieze de o informare corectă, vă asigurăm că instituţia noastră îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu dispoziţiile şi prevederile stabilite de autorităţile legale competente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel