STS, despre cazul Caracal. Victor Ciutacu: E vomitiv tot ce auzim. Și ăla cu pizza mă localizează

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Reprezentanții STS au dat astăzi explicații cu privire la apelul făcut de Alexandra din casa criminalului de la Caracal. Victor Ciutacu, realizator la România TV, s-a arătat revoltat de declarațiile autorităților și a precizat că și ”băiatul care livrează pizza ar știi să facă o localizare corectă”. 

”E vomitiv tot ce auzim. Te apucă groaza. Faptul că aria aia de care vorbesc ei este de patru kilometri pătrați este un motiv suficient să îi dea afară pe toți ăia care au fost la audieri și să îi aresteze pe toți. Dacă chem acum o pizza, până ies din direct, vine aici în platou, ăla cu pizza. Vine după Waze, după Google Earth, după ce vrei tu. A fost accidentul în 2014, ăla din Apuseni, ați spus că nu aveți tehnologie să îl localizați, suntem în 2019 și tu ne anunți că abia în 2017 s-a inventat nu știu ce tehnologie. Bă, să mori tu? În 2014 alții localizau la micron, tu habar nu aveai, ai aflat în 2017, și în 2019 ai o licitație care e contestată de o lună de zile. Timp în care STS a primit bani să cumpere tablete, să monitorizeze alegeri... acolo nu îi împiedică nimeni. Bani au avut. Are 300 de milioane de euro buget. Pe cuvânt de onoare. Dacă era abuz în serviciu, îl găseau imediat și îi trimiteau și 45 de mascați. Este vorba de indolență, de nepăsare...”, a precizat Victor Ciutacu în direct la România TV.

Generalul de brigadă Sorin Bălan a făcut precizări astăzi cu privire la apelul la 112 făcut de Alexandra din casa criminalului de la Caracal. 

Vezi și: Anchetă la STS, cazul Caracal. Generalul Bălan: Nu s-au furnizat Poliţiei adrese greşite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel