Urmărește emisiunea live


Strigătul medicului Oproiu: 'Sunt stupefiat'. Mesaj primit de Radu Tudor

alexandru-oproiu
alexandru-oproiu

Jurnalistul Radu Tudor a primit astăzi un mesaj din partea marelui medic și profesor Alexandru Oproiu, fondatorul școlii moderne de gastroenterologie și hepatologie. De fapt, este un strigăt de revoltă după o nedreptate care i-a fost făcută.

"Dupa zeci de ani in care am editat Agenda Medicala, cea mai populara si utila publicatie pentru oamenii simpli dar si pentru personalul medical, m-am trezit intr-o dimineata ca acest titlu mi-a fost luat. Prin nu stiu ce manevre, prin decizii de care n-am avut habar, prin mecanisme ascunse, am fost pur si simplu anuntat ca nu mai pot edita Agenda Medicala.

Domnule, sunt stupefiat ! Din 1947 contribui la aceasta publicatie. Uite, se fac 70 de ani acum ! Eu am grija de Agenda Medicala, o editez de zeci de ani si vine unul acum si-mi spune ca nu mai am voie, ca este a lui ! Auzi domnule, dupa 70 de ani ! Sunt unii de la o editura, Orizonturi parca, ce au luat titlul nu se stie cum.

Mai mult, acesti indivizi de la Orizonturi ma someaza sa ard cartile publicate pina acum. Auzi domnule, sa ardem cartile, ca pe vremea nazistilor ! Si imi mai cer si bani !

[citeste si]

Domnule, sunt atat de revoltat incat toata viata mea inchinata pacientilor n-am de gand sa o las unor smecheri, unor invartiti, unora care alearga numai dupa bani si profituri.

Pai stiu astia de la Orizonturi cat mai luptat eu cu toate regimurile sa scot Agenda Medicala pentru oameni?! Eu sunt medic de o viata si pacientul este preocuparea mea de zi cu zi.

As vrea sa fiu ajutat de un avocat, de oameni carora le pasa de sanatate si nu de profituri dubioase !" - este mesajul profesorului Alexandru Oproiu care a fost postat de Radu Tudor pe site-ul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel