Striblea: Cine e jurnalistul care "influențează procurorii" atacat de Băsescu

Jurnalistul Cătălin Striblea se întreabă pe blogul său de ce continuă președintele Traian Băsescu să-l demonizeze pe redactorul șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, atrăgându-i atenția șefului statului că nu va avea ultimul cuvânt nici la final de mandat.

"Nu pot să înțeleg însă insinuările, fumigenele și alte exprimări la adresa jurnalistilor. Nu a fost deajuns ca i-a dat lui Tolo veniturile în presă. Acum spune că șeful GSP influențează procurori și că de fapt nu ar fi tocmai jurnalist. Dar ce, domnule presedinte? Ce alte preocupări are Tolontan, iar dumneavoastră ca un demn avertizor de integritate, nu vreți să ne spuneți? De ce este necesară demonizarea unui jurnalist care a suținut toate lucrurile bune propuse de dumneavoastră?", scrie Striblea pe blog.

Președintele Traian Băsescu a declarat marți seară că un "ziarist important" și "bine plătit" influențează procurorii.

"Tot ce pot pricepe de aici este că dosarul Galei Bute, refăcut de Tolo, în ciuda DNA, a picat prost. Și că marea temere este că el ar putea merge până la capăt. Poate de asta v-ați și exprimat public că nu vă place de procurorul Mariana Alexandru. Altminteri, sunteți președintele care a spus toate lucrurile corecte și a aplicat prea puține. Apropo, nici acum la final de mandat, nu v-ați prins că nu dumneavoastră o să aveți ultimul cuvânt", mai scrie Striblea.

Traian Băsescu acuză: Un ZIARIST controlează deciziile procurorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel