Striblea: Ce va face Băsescu și ce ar putea decide CCR pe 21 mai

Jurnalistul România TV, Cătălin Striblea, a explicat, joi seară, care ar putea fi strategia președintelui Traian Băsescu în perspectiva zilei de 21 mai, când Curtea Constituțională urmează să decidă dacă șeful statului a încălcat sau nu Constituția în momentul în care s-a afișat îmbrăcat în tricoul Partidului Mișcarea Populară.

Jurnalistul a opinat, în emisiunea sa de la România TV, că Traian Băsescu va merge în data de 21 mai la Curtea Constituțională, pentru a-și susține cauza, fapt care ar urma să suscite un interes sporit asupra deciziei CCR.

Vezi și: Cătălin Striblea și Liliana Ruse ar putea pleca la TVR

Cătălin Striblea este de părere că cei nouă judecători ai Curții Constituționale vor amâna luare unei decizii pentru data de 26 mai, după alegerile europarlamentare. Astfel, cei 9 judecători numiți politic ar urmări să nu influențeze rezultatul alegerilor printr-o decizie luată înainte de 25 mai, a continuat jurnalistul.

De asemenea, Cătălin Striblea a opinat că Traian Băsescu ar putea să convoace pentru duminică o ședință a CSAT, pentru a acapara opinia publică.

Citește și: Guvernul va sesiza CCR în legătură cu Traian Băsescu, a anunțat Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel