Străzile din Sectorul 1 au fost deszăpezite

Toate străzile principale ale Sectorului 1 sunt deszăpezite până la carosabil, informează instituția într-un comunicat de presă.

UPDATE: Pentru deszăpezirea străzilor secundare din Sectorul 1 lucrează 355 de muncitori și 27 de utilaje potrivite pentru spațiile mai înguste.

Astăzi și mâine este prioritară acțiunea de deszăpezire pe străzile mici, acolo unde intervențiile din cursul nopții trecute nu au fost suficiente, informează Primăria Sectorului 1.

Deși mai sunt încă străzi lăturalnice unde zăpada adunată provoacă neplăceri, din informările primite din teren rezultă că toate arterele principale și străzile adiacente marilor bulevarde din Sectorul 1 sunt curățate până la nivelul carosabilului. Echipajele Romprest intervin în continuare prin împrăștierea materialului antiderapant care combate formarea podurilor de gheață. De la începutul ninsorilor abundente, utilajele de deszăpezire au folosit 1.200 de tone de sare și 550 de tone de clorură. Tot în cursul zilei de astăzi se va trece și la ridicarea zăpezii. Aceasta va fi depozitată pe terenurile Administrației Domeniului Public din zonele Străulești și Casa Presei Libere. Se estimează că în următoarele 48 de ore va fi strănsă cea mai mare parte din zăpadă, aproximativ 25.000 de metri cubi.

Știrea inițială:

În noaptea de vineri spre sâmbătă  angajații Romprest au acționat cu  80 de utilaje și 150 de muncitori. Pe tot parcursul nopții, echipele de deszăpezire au acționat  și pe străzile secundare, dar și pe marile bulevarde.

Tot în noaptea care a trecut s-au  împrăștiat materiale antiderapante pentru combaterea poleiului pe toate cele 1159 de străzi ale Sectorului 1.

În ultimele 24 de ore pe străzile Sectorului 1 au fost împrăștiate 600 de tone de sare și 350 de tone de clorură de calciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel