Strategie de criză: Sighiartău, plete. Clotilde Armand, extracție

Robert Ionatan Sighiartău își critică partidul, pe Facebook sau, când mai apucă, pe la televizor. 

Se teme deputatul PNL că nu mai prinde un loc eligibil pe listă? A simțit că se află într-o groapă de potențial electoral?

Cert este că strategia folosită ar fi una înțeleaptă, cu o condiție. A-ți ataca partidul ca să crești în sondaje e ca și cum ai încerca să te tragi singur de păr în sus, ca să ajungi de la parter la etajul doi. Condiția ar fi, deci, să-și lase plete, ca să aibă de ce apuca atunci când își pune strategia în practică.

Tot pe partea dreaptă a eșichierului politic are probleme suspecta Clotilde Armand. Moment în care ne amintim că o explozie, cu patru victime, s-a produs și în București, pe când Armand era de director al filialei din România a unei mari companii multinaționale de distribuție a gazelor. Ancheta procurorilor, pentru acuzația de omor, a durat câțiva ani. Compania și-a mutat directoarea într-un post mai puțin însemnat, la un birou al firmei din Paris sau la filiala din Bulgaria, nici nu mai contează. După ce Justiția a stabilit că mortul e vinovat, Clotilde Armand s-a întors pe cai mari la București. Despre concluzia anchetei, conform căreia chiar angajatul mort a fost de vină pentru accident, Armand a precizat: „El era șeful echipei, el a luat toate deciziile, el a semnat tot”, scria presa vremii.

În cazul în care este suspectată de abuz în serviciu, primărița de la sectorul 1 a luat toate deciziile, ea a semnat tot. Cea mai înțeleaptă strategie ar fi, deci, o nouă extracție. Până se lămuresc procurorii că au greșit, n-ar fi mai înțelept ca Armand să fie mutată primar în Arondismentul XIV, sau la Plovdiv?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel