EXCLUSIV  Strategia de imagine a Americii în lume, creată de Silvian Cențiu. Am aflat povestea românului care ne face mândri

Silvian Cențiu
Silvian Cențiu

Strategia de imagine a Americii în lume este creată de un român, Silvian Cențiu, a cărui companie are mai mult de jumătate din personal în România. 

Anul trecut, Departamentul de Stat American (echivalentul Ministerului de Externe din România), a angajat compania Transiris pentru a crea strategia de imagine a Statelor Unite în lume.

Inițiativa de strategie se concentrează în prezent pe Europa și a început cu un proiect pilot în Austria, Cehia, și Ungaria. Strategia urmează să fie finalizată în ianuarie 2019 și va fi urmată de un proiect de implementare. Transiris a fost contractată în exclusivitate pentru strategia acestui proiect, precum și pentru deciziile de a subcontracta unele componente tactice către alte companii locale.

VEZI ȘI Udrea şi Bica, informaţii bombă din Costa Rica. S-a vorbit de tortură

DC News a aflat, în exclusivitate, că Transiris a fost contractată de către Departamentul de Stat al SUA pentru a dezvolta strategia de imagine a Statelor Unite în lume. Astfel, în cooperare cu Departamentul de Stat al Statelor Unite și Ambasadele Statelor Unite ale Americii la Viena, Praga și Budapesta, Transiris a dezvoltat programul de branding și strategie care urmează să fie prezentat șefilor misiunilor Europei (ambasadori ai SUA în Europa) spre adoptare.

Program menit să sporească vizibilitatea favorabilă a SUA în lume


Programul este menit să sporească vizibilitatea favorabilă a SUA în țările țintă, în Europa și apoi în lume. Strategia urmează să fie finalizată în ianuarie 2019 și va fi urmată de un proiect de implementare.

Strategia a fost dezvoltată între octombrie 2018 și ianuarie 2019, iar implementarea este planificată pentru restul anului 2019.

Semnificație nume companie


Numele companiei Transiris, condusă de românul Silvian Cențiu, are o poveste interesantă, pe care DC News a aflat-o.

Trans-iris este ceea ce trascende imaginii formate de către ochi. Este, în același timp, o referință la Transilvania, locul în care își au rădăcinile cei trei oameni care au fondat compania, dar și la floarea Iris.

Compania Transiris a fost înființată în 2012 în California și în București pentru a deservi în principal companii de top (Fortune 500) cu servicii și tehnologii de marketing. Între timp, a înființat birouri în Canada, Austria, Spania, și Marea Britanie. Biroul din Marea Britanie a fost înființat în cooperare cu Guvernul Scoțian.

CITEȘTE ȘI Semnale radio din spațiu. Ce au descoperit cercetătorii: "Știm acum"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel