Strângere de fonduri pentru a-l cumpăra pe Messi

foto: Leo Messi
@leomessi - FB
foto: Leo Messi @leomessi - FB

O campanie de strângere de fonduri pentru cumpărarea jucătorului Leo Messi de la Barcelona a fost pornită de un fan al echipei VfB Stuttgart.

Acțiunea a fost inițiată în condițiile în care, pentru prima dată, există posibilitatea ca jucătorul să ajungă de la Barcelona la un alt club. Manchester City este marea favorită, însă acest lucru nu a descurajat un fan al lui VfB Stuttgart. Acesta a creat un anunţ pe un site unde sunt organizate strângeri de fonduri și i-a încurajat pe fanii lui Stuttgart să doneze astfel încât Messi să poată fi cumpărat de echipa favorită.

Tim Artmann, cel care a avut iniţiativa, a setat ca obiectiv suma de 900 de milioane de euro suficientă astfel încât să-i fie plătită clauza de reziliere lui Messi şi salariul în primii 2 ani.

Acesta a dezvăluit că există şi un plan B

Dacă obiectivul nu este atins înainte ca Messi să fie transferat la altă echipă, sumă obţinută la strângerea de voturi va fi donată în scopuri caritabile. Între timp, fostul antrenor secund de la Barcelona e convins că Leo Messi vrea neapărat să ajungă lângă Guardiola.

”Pe de-o parte, dacă Messi va pleca de la Barcelona, mi-ar plăcea să meargă să-şi aducă aminte de vremurile vechi cu oameni pe care îi cunoaşte deja şi alături de care a avut succes. Sper să meargă la Manchester City, o spun cu toată sinceritatea”, a declarat Juan Carlos Unzue, fost antrenor secund al Barcelonei, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel