STOP practicilor incorecte în imobiliare! Intră în joc InfoCons

Începand cu data de 22 noiembrie 2019 InfoCons lansează numărul 021-9615 număr cu tarif normal în rețeaua Telekom, apelabil din toate rețelele, numar dedicat consumatorilor care pot solicita consiliere, informare și pot depune o sesizare în domeniul protecției consumatorilor, continuare a Campaniei de Publicitate Înșelătoare în domeniul imobiliarelor, cartierelor rezidențiale și materialelor de construcții.

În cadrul acestei campanii, miscarea de Protectia consumatorilor este alături de cei care doresc să își achiziționeze un imobil nou într-un cartier rezidențial, atât în perioada de semnare a precontractelor cât și după achiziția acestora.

Publicitatea înșelătoare (în materialul de prezentare apar ample spații verzi, piscine, locuri de joacă, în realitate nu este aproape nimic, etc.), materialele de construcții neconforme (gresie, faianță, țevi, racorduri de o calitate îndoielnică de cele mai multe ori fără certificări europene), clauze contractuale abuzive, toate acestea trebuie stopate și drepturile consumatorilor trebuie respectate.

Consumatorii care sunt în căutarea unui imobil sau și-au achiziționat unul își pot apăra drepturile și pot lua atitudine când acestea le-au fost încălcate sau nu au fost respectate.

Dacă aceștia au o problemă legată de protecția consumatorilor pot apela la numărul destinat acestui Proiect și pot solicita informații utile

Toți consumatorii care intâmpină probleme sau au nevoie de consiliere în acest domeniu pot accesa totodată și numărul de telefon pentru mesaj prin Whatsapp: 0732.008.969, direct la adresa de e-mail: [email protected] sau în scris la C.P 38, O.P. 53 sector 4, București pot accesa si www.infocons.ro site-ul oficial al InfoCons.

”Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul. După 30 de ani, în loc să avem cu adevărat o piață în domeniul construcțiilor și imobiliarelor la nivel european, pe aceste segmente am rămas în afară Uniunii Europene. Materiale de construcții îndoielnice, publicitate înșelătoare la vânzarea imobilelor în ansamblurile rezidențiale, consumatori care nu își cunosc drepturile, vânzători care nu își îndeplinesc obligațiile ș.a.m.d. Campania "STOP practicilor incorecte în imobiliare!" este un semnal de alarmă cu o9atitudine!", a zis Sorin Mierlea - Președinte InfoCons.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel