”Știre” GROAZNICĂ despre Vulpița și Viorel! ”Au decedat”. Imagine de TEROARE! / dovada foto

Pe Facebook a circulat o "știre" care a fost distribuită de foarte multă lume: ”Vulpița și Viorel AU DECEDAT - ACCIDENT TERIBIL, SE DEPLASAU CU 160 KM/H. Nu aveau nici o șansă să rămînă în viață...”. Pe site-ul care a publicat informația apare și o poză șocantă.

Vorbim, din nou, despre un fake news, dar care a fost distribuit masiv pe rețeaua de socializare. Este o știre falsă care a umplut rețeaua de socializare cu scopul de a strânge vizualizări. Astfel, la prima vedere, dacă nu ești foarte atent, ai putea crede că este un site care informează corect, dat fiind faptul că mai sunt ”scăpate” și știri reale. De aceea, este bine să fiți atenți la sursele pe care le consultați pentru a vă informa. Unele site-uri nu fac altceva decât să obțină vizualizări, chiar dacă înșală publicul.

În rândurile de mai jos, vă prezentăm textul care apare pe respectivul site:

”Un accident grav s-a produs ieri în județul Iași, România. Un autocar cu numere de înmatriculare Bulgare s-a izbit frontal de un autoturism de model BMW în care se afla Vulpița și Viorel, vedetele de la Antena 1. În urma impactului, aceștea s-a stins pe loc.

Potrivit poliţiei, accidentul a avut loc după ce şoferul mașinii de model BMW a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz, ricoşând, ulterior, în autocar. Şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa ca și pasagerii - Vulpița și Viorel, iar din cele 14 persoane din autocar, doar una a necesitat îngrijiri medicale.

Martorii din autocar, care efectuau o cursă între România - Bulgaria, spun că şoferul autoturismului Renault circula cu viteză mare şi a evitat în ultimul moment să intre frontal în autocar. Anchetatorii au recuperat din maşina acestuia un pistol cu bile, un ceas şi mai multe documente”.

Așa cum v-am spus, știrea de mai sus nu este adevărată. Este doar un fake news distribuit de foartă lumă pe Facebook.

1. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-06-22-la-16-23-01_28698400.png)

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-06-22-la-16-23-09_10735100.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel