Ştii care-i culmea perseverenţei? Să fii prins la volan, fără permis, DE TREI ORI în aceeaşi zi!

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Ambiţios, şi totuşi, prea ambiţios! Un băcăuan fără permis de conducere a fost depistat în trafic de trei ori într-o singură zi.

Un bărbat de 36 de ani din comuna Sascut, județul Bacău, care nu are permis de conducere, a fost prins de polițiștii din Vrancea la volan de trei într-o singură zi, scrie Mediafax. Potrivit IPJ Vrancea, bărbatul de 36 de ani din comuna Sascut, județul Bacău, a fost depistat marți în timp ce conducea o mașină din direcția Focșani-Bacău, în localitatea Haret, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În jurul 11.10, același bărbat a fost prins de polițiști în timp ce conducea pe DN 2, în Adjud. Ulterior, în jurul orei 19.55, bărbatul a fost prins în timp ce conducea pe același drum pe sensul de mers Adjud-Focșani. În acest caz au fost întocmite dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Şi pentru că tot vorbim despre ambiţie şi perseverenţă, o altă situaţie demnă de seriale tragi-comice a fost întâlnită în urmă cu o săptămână pe străzile din România. Un bătrân de 91 de ani, desigur, fără permis auto, a fost prins în timp ce conducea o mașină cu numere false în apropierea municipiului Dorohoi. Fără să stea prea mult pe gânduri, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi i-au întocmit dosar pentru infracţiunile de conducere fără permis şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel