Un mare actor, acuzat şi el de hărţuire

Iată că şi Steven Seagal se alătură grupului de actori acuzaţi de hărţuire intimă. El este acuzat că şi-ar fi desfăcut pantalonii în faţa actriţei Portia de Rossi, soţia lui Ellen Degeneres, scrie BBC.

Actriţa din ”The Arrested Development”, cea care este căsătorită cu prezentatoarea Ellen DeGeneres, a făcut acuzaţia la adresa actorului şi producătorului Steven Seagal printr-o postare pe Twitter. Ea susţine că, în timpul unei audiţii pentru un film, Seagal i-ar fi spus "cât de important este să existe chimie în afara ecranului între actori", înainte de a-şi desface pantalonii, relatează sursa citată.

Într-o intervenţie la BBC, managerul lui Seagal a declarat că actorul nu doreşte să facă niciun comentariu. În vârstă de 65 de ani, Seagal a primit cetăţenia rusă în 2016, chiar de la Vladimir Putin.

Mai multe actriţe au decis să povestească experienţele prin care au trecut alături de Seagal, printre acestea fiind Julianna Margulies, actriţa din "The Good Wife", dar şi modelul Jenny McCarthy.

Steven Seagal este cea mai recentă persoană de la Hollywood care este acuzată de hărţuire sau de agresiune intimă, după cele la adresa producătorului Harvey Weinstein.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel