Sterilizare gratuită câini şi pisici fără pedigree. Hotărâre CGMB

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a adoptat, miercuri, un proiect privind sterilizarea gratuită a maximum 7.200 de câini şi pisici fără pedigree, care au stăpân.

'Se împuterniceşte ASPA să organizeze o procedură internă, în temeiul art. 7, alin. 1, lit. c) din Legea nr. 98/2016 a achiziţiilor publice, având ca obiect încheierea unui acord-cadru de prestări servicii medical-veterinare cu data de finalizare 31.12.2018. (...) Obiectul acordului-cadru îl constituie sterilizarea gratuită a unui număr maxim de 3.600 de câini şi a unui număr maxim de 3.600 de pisici fără pedigree, cu deţinător, aflaţi în proprietatea persoanelor fizice, cetăţeni ai municipiului Bucureşti, urmând ca serviciile prestate să fie plătite de ASPA', se arată în proiectul de hotărâre adoptat.

Valoarea estimată a sterilizării câinilor este de 235 de lei fără TVA/femelă şi 190 de lei fără TVA/mascul. Se estimează că sterilizarea pisicilor va costa 150 de lei fără TVA/femelă şi 130 de lei fără TVA/mascul.

Prin program va fi subvenţionată sterilizarea unui număr maxim de două animale (câini sau pisici) pentru fiecare posesor de animale de companie, în limita plafonului stabilit - 3.600 de câini şi 3.600 de pisici, după principiul primul venit, primul servit.

[citeste si]

'În vederea realizării activităţii de sterilizare, ASPA va încheia un acord de prestări servicii de sterilizare a câinilor şi pisicilor din Bucureşti, pe o durată de maximum un an, atribuit în conformitate cu prevederile Legii nr. 98/2016 şi a HG nr. 395/2016. (...) ASPA propune un număr de maximum şase ofertanţi calificaţi, organizaţi în condiţiile legii, respectiv câte un ofertant cu punct de lucru pe unul dintre cele şase sectoare ale municipiului Bucureşti, fiecare ofertant urmând să sterilizeze un număr maxim de 600 de câini şi 600 de pisici/ acord cadru, dar nu mai mult de 100 de câini şi 100 de pisici pe lună. Iniţierea şi încheierea acordului-cadru se va derula după asigurarea sursei de finanţare', relevă raportul de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel