EXCLUSIV  STERILIZARE GRATUITĂ câini/pisici BUCUREȘTI. Informații pentru toți proprietarii de animale de companie

Tudor-Tim Ionescu, consilier ALDE în Primăria Generală a Municipiului București, a inițiat un important proiect pentru bucureștenii care au animale de companie. 

”Este un proiect pe care l-am votat în ședința de la sfârșitul lunii martie, care prevede ca pentru anul 2018 să alocăm un buget pentru sterilizarea a până la 3.600 de câini, respectiv 3.600 de pisici, ceea ce consider că este un pas important. Am alocat față de proiectul pe care l-am avut similar anul trecut dar care a venit cu o fundamentare destul de superficială din partea colegilor de la USR, dar eu l-am votat pentru că ar fi fost o lipsă de consecvență din partea mea să nu votez pentru o măsură care este benefică pentru ce înseamnă animalele în București și-n România, a fixat niște plafoane foarte joase pentru sterilizare - 50, respectiv 70 de lei- ori astea sunt ireale, este ceva de domeniul fantasticului, nu se poate steriliza la nivelul acesta. După ce am studiat piața, am venit cu niște plafoane care sunt normale, nici cele mai de jos, nici cele mai de sus. Pentru orice intervenție medicală care prevede o anestezie și un postoperator, criteriul financiar nu poate să fie singurul criteriu pe care să-l avem în măsură. ASPA va încheia parteneriate cu cabinetele veterinare care-și doresc și-și manifestă intenția de a face aceste sterilizări gratuite, ei decontându-și banii de la bugetul Primăriei și apoi, în limita a doua animale pe gospodărie sau pe persoană, vor fi sterilizate în acele cabinete. Vom încerca să acoperim toate sectoarele” a spus Tudor-Tim Ionescu, consilier general ALDE, pentru DCNews

Proiectul vizează animalele fără pedigree. 

Cabinetele veterinare care vor încheia contracte cu ASPA în vederea sterilizărilor gratuite vor fi afișate pe site-ul ASPA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel