Stere Halep a demontat un fake news despre nunta Simonei Halep

Simona Halep se căsătorește azi cu Toni Iuruc. Mesajul postat de sportivă înaintea nunții / Foto: Facebook Simona Halep
Simona Halep se căsătorește azi cu Toni Iuruc. Mesajul postat de sportivă înaintea nunții / Foto: Facebook Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep se căsătorește, miercuri, 15 septembrie, la Constanța, cu afaceristul Toni Iuruc.
 

Evenimentul are loc miercuri, 15 septembrie, la Constanța, iar în dimineața zilei nunții Simona Halep a postat un mesaj inspirațional pe contul de Instagram, cu un citat din Mark Twain: „Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.”

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a făcut primele declarații în ziua nunții fiicei sale. Vizibil emoționat, acesta a stat câteva minute de vorbă cu presa.

Stere Halep a infirmat că invitaților la eveniment li s-ar fi impus să vină fără telefoane mobile și alte dispozitive audio.

„Noi suntem foarte transparenți, normali, nu s-au interzis telefoanele mobile în locație. Nu avem nimic de ascuns”, a declarat acesta când a fost întrebat dacă este adevărat că Simona Halep ar fi interzis invitaților să poarte la eveniment telefoane mobile.

Simona Halep, „dată de gol” de Ilie Năstase

Ilie Năstase, unul dintre apropiații Simonei Halep, a fost cel care a dezvăluit că va avea loc cununia civilă a jucătoarei de tenis pe 15 septembrie. La revenirea în țară după participarea la US Open, Simona Halep a confirmat data evenimentului.

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite (n.r - față de tenis). E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă", declara Simona Halep.

Simona Halep le-ar fi transmis invitaților că va fi o nuntă fără dar și că pot aduce doar cadouri simbolice. Printre cei care vor participa la eveniment, conform informațiilor apărute în presă, s-ar număra Ion Țiriac, Gheorghe Hagi și Ilie Năstase. 

Cununia civilă dintre fostul lider mondial și logodnicul ei, Toni Iuruc, este programată miercuri, de la ora 16:00, la Constanța. Petrecerea se va ține la clubul Fratelli din Mamaia.

După căsătorie, Simona, care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie, își va păstra numele de familie, adăugându-l însă și pe cel al soțului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel