STENOGRAME. Perversiunile lui Aurelian Tomuș, judecătorul arestat la Timișoara

Judecătorul Aurelian Tomuş de la Judecătoria Timişoara, pus sub acuzare de DIICOT pentru şantaj după ce a ameninţat o tânără că le va trimite înregistrări cu ea în situaţii indecente dacă nu se va mai culca cu ea, era cunoscut în rândul tinerelor racolate de reţeaua condusă de Paul Mânzu ca fiind un tip extrem de violent.

Potrivit pressalert.ro, acest lucru reiese şi dintr-o discuţie purtată de Tomuş cu agentul Ovidiu Gîtan, judecătorul confesându-se în legătură cu o tânără "dar mie mi s-o tăiat de ea, Înţelegi ce vreau să zic? După aia o bat şi ajung la alte chestii cu ea, ştii? Şi nici nu vreau să-i dau în freză sau din astea. Înţelegi? Dar pe Raluca aia mică dacă o prind o bat de se ... pe ea. Deci, dacă o prind, o bat de o nenorocesc. Ce p.. mea? Mă ia la 11 metri? O ... de trei lei".

Într-o discuţie telefonică interceptată dintre liderul grupării, Paul Mânzu şi agetul Ovidiu Gîţan s-a discutat despre comportamentul judecătorului, poliţistul povestind că "am stat de vorbă cu o p.., cu Cristine ce o zis că îi place de ele două şi o recunosc, una pe care am f..-o eu, Cristina, una ce o vrut să dea la avocatură şi aşa. Zice bă, ce eşti aşa agitat? Că, m-am certat cu un nebun. Cu cine? Cu ălă, cu Tomuş? Da. Zice bă, ăla-i cel mai nebun om. Io n-am cunoscut în viaţa mea un om mai nebun ca ăla. Mă sună Imi, îm zice bă, că Tonose, nu ştiu cine, p.. mea, fugea de el. Ăsta o ameninţa că o omoară, că din alea... I-o povestit la Imi de el. Bă, deci să-mi bag p..., şi de mine vorbeşte lumea rău, dar de ăsta.. (...) Io am văzut că aşa vorbeşte cu fetele. mi-e mi-o arăta Ramina mesajele, mi-o arăta şi p.. asta grăsuţă (...) ce mesaje îi dădea şi ce disperăciuni făcea şi ce. Păi şi aşa începe să-mi facă şi mie (...) Păi nu te supăra , io şi azi i-am zis, bă atâta Suceava, atâta asta. Păi tre să înţelegi că nu ţi se cuvine totul în p... mea. Tre să şi oferi ca să primeşti, nu? Aşa mi-ai zis şi tu. Aşa-i normal, nu".

Aurelian Tomuş nu ezita să se laude cu cuceririle sale şi oferea cu dărnicie filmările făcute în timpul partidelor de amor.

În timpul unei discuţii cu un bărbat pe care-l salută cu "domnul preşedinte să trăiască", judecătorul povesteşte dezinvolt: "eu am o iubiţică nouă, mă rog.Tu ştii la mine cum îi viaţa asta, nu-i stres. Păi când eşti singur şi vrei să te îmbeţi, să vezi ce fac cu ea, cât de bine. Ştii? Am nişte poze. aşa de sus, i-o bag la 45 de grade, incredibil, deci nu vrei să ştii. Deci bă, eşti nebun. Sârboaică din aia, bă, n-am o treabă, când îi zic să stea drepţi, stă drepţi, când îi spun ia tocuri, ia tocuri. N-am niciun stres, ştii? S-a împiedicat frate o dată, era să-şi rupă gâtul, chiar mi s-a făcut milă de ea. Am pus-o să danseze, a căzut pe acolo, n-a spus nimic, repede s-a pus pe tocuri înapoi, a început să danseze în continuare. Zic păi nu te doare nu ştiu ce? Ba. şi dacă mă doare nu vreau să mă opresc, după aia te superi. Ştii? Voai, mi s-a rupt sufletul". După toate acestea, Aurelian Tomuş s-a interesat pentru tatăl tinerei că a aflat că există un post liber de muncitor îngrijitor. Cel cu care discuta i-a confirmat că este un loc vacant şi l-a anunţat că va fi un concurs organizat de Curtea de Apel Timişoara, spunându-i să urmărească anunţurile care se vor da pentru anunţarea concursului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel