Stenogramă: Șefa DNA punea pile la Berbeceanu pentru o cunoștință

Traian Berbeceanu
Traian Berbeceanu

O înregistrare audio între comisarul BCCO Alba, Traian Berbeceanu, și șefa DNA Alba, Danusia Boicean, arată cum procuroarea a intervenit pentru a angaja o cunoștință. Intervenția procuroarei a avut loc chiar în momentele în care Berbeceanu sesiza neregulile de la DIICOT. Boicean este fostă șefă la DIICOT Alba și DIICOT Sibiu și este menționată în scrisorile comisarului Traian Berbeceanu.

[caption id="attachment_384697" align="aligncenter" width="640"] foto: alba24.ro[/caption]

Înregistrarea convorbirii dintre Berbeceanu și Boicean, publicată pe blogul robertwagnerpress.blogspot.ro, arată cum șefa DNA Alba Iulia, fostă șefă a DIICOT în perioada 2008-2011, intervenea pentru o cunoștință la Traian Berbeceanu. Totul s-a întâmplat în perioada în care Berbeceanu sesiza neregulile din DIICOT cu privire la posibile fapte de corupție comise de subcomisarul Alin Muntean sau de șeful DIICOT Alba, Ioan Mureșan. Cel din urmă a înregistrat dosarul în care este arestat Berbeceanu. Încercarea de a angaja o cunoștință nu ar fi avut succes, scrie Luju.

Iată înregistrarea convorbirii dintre Berbeceanu și Boicean:

După ce a intervenit pentru cunoștința sa, Danusia Boicean a vorbit și despre probleme semnalate de Berbeceanu, scrie Luju.ro, care citează: “Dar ce are Munteanu cu tine? Deci să știi că pe Neluțu (n.r. șeful DIICOT Alba Ioan Mureșan) îl îndoctrinează”. Traian Berbeceanu a răspuns: “E frustrat pentru faptul că nu l-am pus șef de serviciu. Dar eu când am ajuns să verific și am discutat cu foarte mulți din Hunedoara și am văzut ce matrapazlâcuri a făcut cu Man în dosare... și toate o să se spargă în capul lui Mureșan, că  Mureșan a fost procurorul care a supravegheat și are și Mureșan cunoștintă de foarte multe din matrapazlâcuri, sunt absolut convins. Am probe clare de tot”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel