Stelică Barna, tatăl Podului Basarab, în preaviz de la Garda Financiară. Urmează să dea concurs pe post

barna
barna

Stelică Barna, șeful Gărzii Financiare din Capitală, a primit preavizul de concediere din partea  Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Seful Gărzii Financiare este un personaj pitoresc în București, mai ales după ce, prin votul  când era consilier municipal, s-a reușit demararea actualului pasaj Basarab. Pentru trădarea de care a dat dovadă la acea vreme, Stelică Barna a fost repede propulsat în funcția de șef al Garzii Financiare din Capitală, funcție pe care a deținut-o până mai zilele trecute când aprimit preavizul de concediere din instituția lui Sorin Blejnar.

Pentru a ocupa un nou post în ANAF, Barna va fi nevoit să dea un examen pentru una dintre funcțiile care vor fi scoase la concurs. Dar ținând seama că domnul Barna a studiat pe băncile unei facultăți timp de 11 ani, este puțin probabil să rateze acest concurs.

Citește și: Află aici cine este “eroul” uitat al Podului Basarab. Fără trădarea lui nu exista Pasajul Cum l-a scăpat pe Băsescu de puşcărie şeful Gărzii Financiare Bucureşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel