STELIAN TĂNASE - TVR: Soarta lui Stelian Tănase în fruntea TVR s-ar putea juca în ședința Consiliului de Administrație

Soarta lui Stelian Tănase în fruntea Televiziunii Române s-ar putea juca astăzi, după ce săptămâna trecută Consiliul de Administrație a respins două propuneri făcute de președintele-director general interimar al TVR.

Ultima ședintă a CA, din 11 septembrie, s-a soldat cu voturi negative pentru propunerile de înfințare a două departamente noi în cadrul TVR: Departamentul Publicistică Social-Politică și Economică și Departamentul Marketing și Vânzări. Iată hotărârile postate pe site-ul TVR:

Vezi și: Stelian Tănase: consilierii lui Ponta fac presiuni. Scandal imens la TVR. Directorul, somat să dea nume

- Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta HOTĂRÂRE: Art. 1. – (1) Nu se aprobă înfiinţarea Departamentului Publicistică Social-Politică şi Economică conform documentelor anexate. (2) Repartizarea angajaţilor conform competenţelor în noua structură vor fi supuse aprobării Consiliului de Administraţie în şedinţa următoare. Art. 2. - De punerea în aplicare a prezentei hotărâri răspund: Preşedintele-Director General, Departamentul Resurse Umane Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. 

- Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta HOTĂRÂRE: Art. 1. – (1) Nu se aprobă reorganizarea Departamentului de Marketing şi Vânzări în Departament de Marketing şi Comunicare şi în Departamentul Comercial, conform documentelor anexate şi cu încadrarea în angajamentul luat prin Memorandumul încheiat cu Ministerul Finanţelor Publice şi Guvernul României. (2) Numărul de locuri de muncă aferente structurilor celor două departamente nu va afecta numărul de posturi existent, aşa cum a fost aprobată reorganizarea dispusă prin HCA nr. 121/2012. Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. 

Citește și: Exclusiv. Lovitura lui Stelian Tănase: Cei trei oameni care aruncă în aer știrile TVR. Scandalul ar putea ajunge la CNA și în Parlament


Cum propunerile respinse în CA au venit din partea lui Stelian Tănase, ne putem gândi că deciziile CA nu reprezintă un semn tocmai bun pentru actualul președinte-director general interimar al TVR.

Cele două propuneri respinse săptămâna trecută de membrii Consiliului de Administrație vor fi rediscutate în ședința de azi, iar un nou vot negativ ar putea echivala cu pierderea susținerii de care Stelian Tănase s-a bucurat până acum în fruntea Televiziunii Române.

Numit în funcție la propunerea PNL, de către majoritatea USL din Parlament, Stelian Tănase și-ar putea juca astăzi soarta ca președinte-director general interimar al Televiziunii Publice. Un nou eșec al propunerilor sale ar putea reprezenta pierderea sprijinului din partea noii majorități parlamentare și ne poate duce cu gândul chiar la o posibilă schimbare a șefului TVR.

Un membru CA care poate avea rol cheie

De amintit că membru în Consiliul de Administrație al TVR este și Corneliu Calotă, proaspăt numit purtător de cuvânt al Guvernului. El reprezintă angajații în CA, iar înainte de numirea lui Stelian Tănase a fost în cărți pentru a prelua conducerea Televiziunii Române.

Ședința de azi a CA vine în contextul în care săptămâna trecută Stelian Tănase a acuzat presiuni venite din partea staff-ului premierului Victor Ponta, pentru a-l da afară pe Cornel Nistorescu, care are o emisiune la TVR.

Vezi și: TVR a dat lovitura! O emisiune a avut audiențe uriașe la debut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel