Tănase, despre preluarea șefiei TVR: Aceeași poveste. Nimic serios

Crin Antonescu a avut mai multe nume propuse pentru șefia TVR. Ultimul care a rămas în picioare este cel al lui Stelian Tănase

stelian, tanase, sefie, tvr, propunere, liberali, pnl

Propusul PNL pentru conducerea TVR a declarat, pentru Mediafax, că "Nu este nimic care să fie o ştire, de fiecare dată când se schimbă directorul la TVR lumea năvăleşte pe mine, că sunt favoritul în cursă. Este aceeaşi poveste. În acest moment nu este nimic serios, nici măcar o ofertă, o discuţie pe obiectul muncii".

Întrebat dacă a discutat cu Crin Antonescu, Stelian Tănase a spus că a purtat o discuție miercuri seară, despre soarta Televiziunii publice. Stelian Tănase a precizat: "Nu se poate spune că eu trebuie să spun da sau nu sau că am acceptat (…) Sigur că ei se grăbesc foarte tare, dar eu nu mă grăbesc deloc". Întrebat dacă ar fi interesat să conducă TVR, Stelian Tănase a spus: “Depinde ce mi se cere, nu a pus nimeni marfa pe masă”.

Cu mine s-a mai discutat, de două ori am refuzat să fiu directorul televiziunii şi s-a discutat mai concret decât acum (…) pentru că trebuie să ţi se spună şi ce e acolo, eu nu ştiu nimic din ce e acolo şi ce probleme sunt şi ce ar trebui rezolvat. Încă nu e nimic de substanţă. Trebuie să mi se facă propunerea şi atunci spui da sau nu, dar nu sunt în situaţia asta”, a mai spus Stelian Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel