Stelian Tănase: IRL, vehicul pentru Tăriceanu. Plin de figuri uzate

Politologul Stelian Tănase spune pe blogul său că Inițiativa România Liberală a fost creată pentru a-i folosi lui Călin Popescu Tăriceanu drept vehicul de revenire în prim-planul PNL, dar absența sa de la festivitatea de deschidere din Athenne Palace arată că planul s-a ”defectat”.

”Cel mai frapant aspect a fost absenţa lui Călin Popescu Tăriceanu, dublată de prezenţa lui Teodor Meleşcanu, directorul Serviciului de Informaţii Externe. Ştiam că iniţiatorii au pus pe picioare IRL, tocmai pentru a-i crea lui Tăriceanu un vehicol pentru a reveni in primplanul PNL. Anul viitor Antonescu fie ajunge la Cotroceni, ca preşedinre, deci părăseşte cu acte in regulă PNL, fie nu ajunge, şi, cum a și promis, se retrage din partid. Faptul că Tăriceanu nu era în sală îmi spune că ceva s-a defectat pe parcurs”, spune politologul.

Stelian Tănase crede că e posibil ca prezența lui Mihai Răzvan Ungureanu, Sever Voinescu sau Aurelian Pavelescu să-l fi determinat pe acesta să nu vină la deschidere.

Politologul spune că o astfel de inițiativă ar trebui să aducă nume și idei noi, apelul la aceleași nume fiind inutil.

”Sunt indivizi gata să se ofere mereu şi se înghesuie prin televiziuni ca să mai afle lumea de ei. Ei nu pot fi baza niciunei constructii civice sau politice. Or, la Athenee Palace erau mult prea multe figuri uzate, fără un viitor politic. E un drum barat”, scrie fostul jurnalist de la Realitatea Tv.

”Confuzia e starea de spirit de la Athenee Palace”, conchide Stelian Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel