Stelian Tănase i-a scris lui Klaus Iohannis. "Să n-ajungă în presă"

Stelian Tănase
Stelian Tănase

Conducerea TVR a răspuns marţi la întrebările Comisiei de Cultură a Senatului. La audieri au participat membri ai Comitetului Director şi ai Consiliului de Administraţie al TVR. După două ore de audieri, Preşedintele-Director general, Stelian Tănase, a fost invitat pentru discuţii în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor. 

"I-am adresat preşedintelui Iohannis o scrisoare. Memorandumul a fost încheiat între Guvern şi TVR, tot cu Guvernul trebuie discutat. Memorandumul conţine indexarea taxei, dar priveşte şi datoriile istorice, datorii structurale - ţine de un mecanism care a fost generat aceste datorii imense. Întrucât mi s-a părut că drumul s-a închis m-am adresat preşedintelui pe această temă", a declarat Stelian Tănase în fața Comisiei de Cultură. 

"Este urgent, domnule preşedinte, să interveniţi cu marea dvs autoritate pentru a salva o instituţie esenţială într-o societatea europeană modernă. Vă solicit să puneţi, aşadar, pe agenda dvs, şi-aşa încărcată, un punct referitor la ce v-am scris mai sus - descriam situaţia Televiziunii. Vă rog ca în întâlnirile cu politicienii şi şefii instituţiilor statului român să le amitiţi situaţia gravă a SRTv şi să le cereţi să iasă din indiferenţa manifestată în atâtea prilejuri. E timpul să se ia măsurile care se cuvin. Este ultimul moment când se mai poate interveni pentru salvarea Televiziunii Publice", este mesajul trimis de către Stelian Tănase președintelui Klaus Iohannis. 

"Am o rugăminte: nu este o scrisoare pentru presă, e una personală pentru Iohannis. Vă rog să nu ajungă la presă!", a menționat Stelian Tănase, scrie stiri.tvr.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel