Stelian Tănase, avizat de Comisiile de Cultură: Marea problemă a TVR...

Stelian Tănase, propunerea PNL pentru șefia TVR, este audiat, vineri, în Comisiile de Cultură din Parlament. El a spus că marea problemă a televiziunii este credibilitatea ei, care a declinat, în fiecare an, în același timp cu audiența.

UPDATE: Stelian Tănase a fost avizat favorabil de Comisii.

Stelian Tănase a spus, în fața Comisiilor de cultură, că speră că facă "față și să mențină televiziunea echidistantă". El a adăugat că "politicienii au avut un rol important în pierderea credibilității televiziunii publice, care este un bun național și nu o televiziune guvernamentală, cum mulți înțeleg, ea este o televiziune publică".

"Televiziunea publică trebuie să se uite la un model viabil, nu trebuie să inventăm noi reguli noi, mai ales că există cele BBC. Trebuie ca punct cu punct guideline-ul de la BBC să devină o practică. Din 2005 televiziune a intrat într-un declin, problema este de credibilitate. Televiziunea publică va avea mult, mult mai multă cultură decât până acum. Bănuiesc că voi putea să gestionez foarte bine domeniul cultural. Televiziunea publică nu produce filme culturale și despre istoria României. Cât timp sunt la televiziune nu voi avea o emisiune la TVR și nu voi apărea nici la alte televiziuni. Nu, este un alt job", a declarat Stelian Tănase în fața Comisiilor, scrie paginademedia.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel