Stelian Tănase. De ce TVR nu a transmis dezbaterea Klaus Iohannis - Victor Ponta

Stelian Tănase
Stelian Tănase

Stelian Tănase, președintele director general al Societății Române de Televiziune (SRTv) a răspuns  pentru DC NEWS întrebării de ce TVR nu a transmis dezbaterea electorală dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis, asemeni celorlalte televiziuni. 

"Noi dăm buletinul de știri la ora 20:00, în timp ce celelalte televiziuni îl dau la 19:00. Am dat jurnalul, pentru că era așa... și apoi de la 21:00 la 00:00 numai despre această dezbatere a fost. Am început cu Sorin Avram, după aceea Moise Guran și, ultima, Starea Nației, tot despre acest subiect s-a ocupat. Iar astăzi, acum când noi vorbim, în Comitetul Director se discută ce facem astăzi, pentru că este din nou o dezbatere", a declarat Stelian Tănase, pentru DC NEWS. 

Grila TVR, acceptată de CNA, ar fi, potrivit unor surse din interior, ca dezbaterile electorale să fie transmise începând cu ora 21:00. Însă, în acest caz este ridică o problemă cu privire la TVR Internațional, mai exact, la românii din diaspora, din diferite colțuri ale lumii, pentru care ora 21:00 locală corepunde unei ore din mijlocul zilei sau al nopții, ceea ce nu ar permite românilor din diasporă să urmăreasca dezbaterea care-i poate convinge care să fie candidatul pe care să-l susțină în turul doi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel