Stelian Fuia și-a luat consilier un legumicultor din Galați

Mircea-Croitoru
Mircea-Croitoru

După modelul fostului ministru, Gheorghe Flutur, actualul ministru al  Agriculturii,  Stelian Fuia,  a declarat vineri că, de la 1 aprilie, va avea un consilier pe probleme de legumicultură în persoana unui agricultor din localitatea Matca, judeţul Galaţi, afectată în februarie de zăpezi şi viscol.

Este vorba despre Mircea Croitoru, preşedintele grupului de producători "Legume-Fructe Matca", care, potrivit lui Fuia, va fi "consilier al ministrului pe acest segment de agricultură şi sfătuitor din partea micilor legumicultori".

Ministrul Agriculturii a precizat că Mircea Croitoru va prelua funcţia de la 1 aprilie, va primi salariu, şi va ocupa această funcţie pe perioada mandatului său.

Decizia  lui Fuia nu este singulară. Fostul ministru,  Gheorghe Flutur, l-a numit, în 2005, pe Matei Barbu, un agricultor în vârstă de 72 ani, din comuna Lunguleţu, judeţul Dâmboviţa, pe post de consilier, acesta fiind dat afară din minister de Decebal Traian Remeş când a preluat portofoliul Agriculturii, în 2007.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel