Stela Popescu, jefuită de menajeră!

Actriţa Stela Popescu a căzut victimă femeii care a prădat-o şi pe cântăreaţa Mirabela Dauer. Actriţa susţine că, deşi i-au fost furate mai multe bijuterii de preţ, nu a mai depus plângere pentru că a descoperit furtul târziu, iar menajera deja fugise în străinătate.

Stela Popescu a povestit recent ce i-a furat menajera. "Am avut un inel superb, cu nouă briliante, şi mi l-a furat femeia de serviciu. Cea care i-a furat şi Mirabelei Dauer. Mi-a furat doi cercei, un inel, şi mi-a mai furat, cred, n-am verificat încă, şi o brăţăruşă", mărturisea actriţa, relatează România TV.

Stela Popescu susţine că este extrem de dezamăgită de gestul femeii, însă mărturiseşte că nu a mai depus plângere la poliţie. "Eu am tratat-o foarte bine, însă Mirabela a considera-o o soră, un membru al familiei. Şi a furat-o! E ceva îngrozitor. Eu am descoperit furtul târziu.(...) N-am făcut plângere, pentru că a făcut şi Mirabela şi nu s-a întâmplat nimic. Ea a fost isteaţă. A fugit în străinătate şi, la revedere!", a povestit Stela Popescu.

Anul trecut, şi Mirabela Dauer a trecut printr-o experienţă trasă la indigo. După ce s-a întors de la un concert din Chişinău, artista a descoperit că are conturile goale, iar menajera ei, Erika, femeia care lucra pentru ea de 8 ani de zile, dispăruse.

Femeia pe care Mirabela a considerat-o parte din familie i-a furat aproape 5.000 de lei. Poliţiştii au deschis atunci o anchetă, însă menajera dispăruse deja în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel