Urmărește emisiunea live


Codrin Ștefănescu: Vom face un anunț surprinzător

În direct la România TV, Codrin Ștefănescu a făcut precizări despre planul PSD după respingerea miniștrilor de către Klaus Iohannis. 

”În momentul de față, Iohannis confundă România cu un fel de moșie, o moșie a lui. El este vătaful programat să distrugă tot și să continue programul ăsta de blocare a Guvernului din această moșie. Este absurd și incalificabil. Să nu iei act de niște demisii este mai mult decât absurd. În primul rând că Rovana Plumb și Natalia Intotero sunt în campanie. Noi am decis ca cei doi miniștri care sunt și candidați la europarlamentare să nu fie în campanie în timp ce sunt miniștri, adică pe banii statului. Și-au dat demisia și au plecat în campanie. Nu poate să le oblige nici mama lu Iohannis, care este în Germania, să se întoarcă înapoi în Guvern. 

Vezi și: Iohannis, declarații, anunț despre noii miniștri

Planul PSD după respingerea miniștrilor

Să nu accepți pe niciunul, că așa vor mușchii tăi, mi se pare absolut odios. Evident că vom lua măsuri. Mâine vom anunța, dar evident după votul din Parlament. Mâine avem o zi foarte importantă cu voturile și după ce vor fi votate modificările raportului, vom face și noi un anunț surprinzător. Noi refuzăm să acceptăm ca țara și Guvernul și românii să fie luați prizonieri și să atârne de bunul plac al lui Iohannis și a unei camarile din spate care se joacă cu frâiele țării. Uită încă o dată că noi ne aflăm totuși la Președenția rotativă a Uniunii Europene. E a nu știu câta oară când rămânem fără miniștrii pentru că nu vor tovarășii din spatele lui Iohannis. Blocând Guvernul ei blochează România. Vom promova mâine cea mai rapidă soluție. Probabil că Guvernul va lua această decizie de interimat, dar să se țină cont, conform Constituției, că cei trei miniștri sunt demisionari și și-au pus demisia unilateral și s-a închis această discuție și mâine după votul din Parlament o să vedem exact cum procedăm”, a precizat Codrin Ștefănescu în direct la România TV. 

Vezi și:  Iohannis, decizie noi miniștri. Chirieac: Un motiv în plus pentru Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel