Ștefan Mandachi a îngropat primul metru de autostradă din Moldova. I-a pus și cruce. Ce l-a înfuriat pe afacerist

Sursă foto: Facebook Ștefan Mandachi
Sursă foto: Facebook Ștefan Mandachi

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a îngropat primul metru de autostradă din Moldova și i-a pus cruce, spunând că aici va funcționa, de acum, ”Muzeul Primului metru de autostradă”.

”Da, astăzi 15 martie 2021 am ”înmormântat” autostrada, întrucât nu mai găsesc nicio soluție sau cale de resuscitare. Nu-mi mai fată mintea nicio idee prin care să punem presiune pe niște ”aleși” să-și facă datoria. 

”Muzeul Primului metru de autostradă” rămâne intact și deschis tuturor vizitatorilor. Trec aproape zilnic la ”Autostrada de 1 metru”, care a devenit un fel de loc de pelerinaj. Îmi face o deosebită plăcere să vorbesc cu turiștii sau musafirii aflați în zonă. Oamenii se plimbă aici, se relaxează, fotografiază și se simt bine. Probabil, cât de curând, ca să vin în întâmpinarea vizitatorilor, voi planta copaci în tot perimetrul, și astfel vom da ființă unui parc și unor locuri umbroase. La ”autostradă” au poposit zeci de mii de români până acum și îi aștept în continuare, cu drag. Întrucât mi-a schimbat viața, nu voi schimba destinația acestui simbol niciodată.”, a scris Mandachi într-o amplă postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel