Steaua - Universitatea Cluj, finala Cupei României, se va juca pe Cluj Arena, a decis FRF

Federația Română de Fotbal a decis ca finala Cupei României, dintre Steaua şi Universitatea Cluj, care va avea loc pe 31 mai, să se dispute pe Cluj Arena, anunţă site-ul stiridesport.ro.

Conform sursei citate, decizia a fost deja luată de Comitetul Executiv al FRF, dar aceasta urmează să fie oficializată abia săptămâna viitoare.

Locul de disputare al ultimului act din Cupa României a creat mai multe controverse, oficialii ”roş-albaştrilor” nefiind de acord ca partida să se desfăşoare la Cluj.

"Mai este destul până la finală, dar dacă Steaua are probleme de genul ăsta sau îi este frică să vină la Cluj și ține cu tot dinadinsul să jucăm pe Arena Națională, asta e. Noi ne-am dori să jucăm aici, normal, pentru că Steaua este echipa campioană, echipă care are multe trofee și multă calitate față de noi, valoare, experiență. Dar dacă ei nu vor să vină la Cluj, dacă le este frică să vină la Cluj, ce putem face noi? Oricum, nu decidem noi", spunea antrenorul ardelenilor, Adrian Falub, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Steaua pleacă din Ghencea. Va juca pe Arena Națională în sezonul 2015-2016

Conducerea liderului din Liga 1 a propus finala Cupei să aibă loc la Mediaş, în timp ce preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a venit cu ideea ca meciul să se joace pe stadionul celor de la CFR Cluj.

În cele din urmă, FRF a ales Cluj Arena, un stadion modern şi cu o capacitate mai mare, de 30.000 de locuri.

Astfel, ambele finale, atât cea de Cupa Ligii, cât şi cea din Cupa României, se vor desfăşura în afara Capitalei. Ultimul act din Cupa Ligii se va juca la Giurgiu, pe 20 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel