Steaua Sufletului, nou serial la Kanal D. Program

taxa radio-tv
taxa radio-tv

Kanal D le pregătește telespectatorilor o supriză perfectă pentru sărbătorile de iarnă, aceștia vor putea urmări, începând din 6 decembrie, un nou serial care dă dependență: „Steaua Sufletului” (original: „Çoban Yıldız”).


Noua producție va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 20:00, urmând ca, odată cu acest debut, serialul „Mireasa din Istanbul” să fie difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20:00.

Serialul le va aduce telespectatorilor Kanal D o poveste teribilă de iubire ce îi are că protagoniști pe frumoasa Zuhre (interpretată de Selin Sekerci) și pe Seyit (Sukru Ozyldiz). Căsătoria dintre fata săracă Zuhre și unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din Cappadocia, bătrânul Fikret Karakaya, aduce cu sine o mulțime de probleme pentru toți cei implicați. Conform unei cutume adânc înrădăcinată în zonele rurale ale Turciei, tânăra fusese, practic, vândută lui Fikret chiar de părintele ei, în schimbul unei bucăți de pământ. În peisajul incredibil al Capaddociei, acoperite de zăpadă, se consumă o adevărată dramă. Telespectatorii vor deveni martorii unei povești zguduitoare încă de la primele episoade.

Întâlnirea întâmplătoare dintre Seyit și Zuhre reprezintă începutul unei povești pasionale de dragoste, în permanență pusă la încercare, fie în peisajul ireal al Cappadociei, fie în cel plin de contraste al Istanbulului. Demonii răzbunării, trădările, presiunile de tot felul nu fac decât să transforme dragostea dintre Zuhre și Seyit într-o adevărată forță, informează Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel