STEAUA - RIO AVE 2-1, în EUROPA LEAGUE. RAUL RUSESCU a marcat o "dublă" pe ARENA NAȚIONALĂ

STEAUA - RIO AVE 2-1. Steaua a învins-o pe Rio Ave cu 2-1 în cel de-al treilea meci din grupele Europa League, grație "dublei" marcate de Raul Rusescu. De partea cealaltă, pentru portughezi a marcat Del Valle.

STEAUA - RIO AVE 2-1. Rio Ave a început în atac meciul de pe Arena Națională şi a amenințat steril poarta lui Arlauskis, după care jucătorii lui Costel Gâlcă s-au trezit şi au preluat inițiativa.

STEAUA - RIO AVE 2-1. Steaua a deschis scorul în minutul 17, când Raul Rusescu a marcat cu capul din 6 metri, după o centrare venită din flancul stâng, de la Latovlevici. Atacantul împrumutat de la Sevilla a făcut "dubla" în minutul 45, la ultima fază a primei reprize, cu un șut superb în diagonală, de la peste 25 de metri.

STEAUA - RIO AVE 2-1. Portughezii au înscris primul lor gol din grupă imediat după pauză, prin Del Valle, care a trimis o "torpilă" de la mare distanță, direct sub bara lui Arlauskis. Acelaşi Del Valle a avut șansa egalării, când a scăpat singur la 11 metri şi a şutat, însă portarul Stelei a avut un reflex senzațional şi a respins în lateral.

Vezi și: Seară neagră pentru echipele românești în Europa League

STEAUA - RIO AVE 2-1. În urma succesului din această seară, Steaua a ajuns la 6 puncte în 3 meciuri și conduce Grupa J din Europa League, grație golaverajului. În cealaltă partidă a grupei, Aalborg a trecut cu 3-0 de Dinamo Kiev.

Clasament Grupa J:

Steaua București - 3 meciuri, 6 puncte, 9:4 golaveraj

2. Dinamo Kiev - 3 m., 6 p., 6-4 g.

3. Aalborg - 3 m., 6 p., 4-6 g.

4. Rio Ave - 3 m. 0 p., 1-6 g.

Echipele de start:

Steaua: Arlauskis - Râpă, Papp, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean - Popa, Rusescu, Tănase - Keşeru. Rezerve: Cojocaru, Filip, Stanciu, Breeveld, Pârvulescu, Neagu, Varela.

Rio Ave: Cassio - Lopes, Marcelo, Gouano, Pinto - Wakaso, Tarantini - Lopes - Ukra, Goncavales, Del Valle. Rezerve: Ederson, E. Boateng, Bressan, Gustavo, Koka, Roderick, Vilas Boas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel