STEAUA - PARTIZAN BELGRAD: De ce jucători români se teme antrenorul sârbilor

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Steaua şi Partizan Belgrad se vor întâlni, miercuri, de la ora 21:30, în prima manşă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, iar antrenorul sârbilor, Zoran Milinkovic, recunoaşte că echipa sa va avea o misiune dificilă împotriva campioanei României.

MECIUL STEAUA - PARTIZAN BELGRAD ESTE TRANSMIS LIVE AICI

 

Vezi și: Ce incertitudine are staff-ul Stelei înainte de meciul cu Partizan

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. "Cunoaştem Steaua şi istoria ei. E o echipă care participă an de an în cupele europene. Nu sunt foarte multe de spus, ştim pe cine avem în faţă.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Ca orice echipă, şi Steaua are puncte tari şi puncte slabe. Papp şi Chipciu, de exemplu, sunt jucători foarte buni, care ne pot crea probleme", a spus Zoran Milinkovic, la conferinţa de presă care a prefaţat duelul de pe Arena Națională.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Cu toate acestea, tehnicianul de 47 de ani a dat asigurări că elevii săi vor continua să joace aşa cum o fac de obicei.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. "O să încercăm să fim mai buni în ambele meciuri, asta ne-am propus. Partizan va juca în stilul său, o să ne facem jocul obişnuit. Nu ne uităm niciodată la echipa pe care o avem în faţă", a precizat antrenorul campioanei din Serbia, citat de digisport.ro.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. În acelaşi timp, Zoran Milinkovic a precizat că "nu avem probleme de lot. Toţi jucătorii sunt bine din punct de vedere fizic şi oricare dintre ei poate intra pe teren".

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Steaua - Partizan Belgrad, se va juca miercuri, de la 21:30, și va fi transmisă în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Capitolul important unde Steaua o domină categoric pe Partizan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel