STEAUA - PARTIZAN BELGRAD: Ce incertitudine are staff-ul campioanei înainte de meciul de pe Arena Națională

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Antrenorul din acte al Stelei, Massimo Pedrazzini, a vorbit înaintea meciului tur al dublei cu Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

MECIUL STEAUA - PARTIZAN BELGRAD ESTE TRANSMIS LIVE AICI


STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. "E un meci foarte important, miza este uriașă. Întâlnim o echipă dificilă. Am urmărit-o mult. Tradiția lor e să facă tot ceea ce e posibil să se califice. E foarte important să nu luăm gol aici.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Singura incertitudine e la Stanciu, vom vedea dacă riscăm sau nu cu el. Încă nu este complet refăcut. Dar până mâine vom afla totul. Rămâne de văzut ce facem", a spus Massimo Pedrazzini la conferința de presă.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Despre adversarul de mâine, italianul de pe banca Stelei a declarat: "Punctele lor forte sunt niște individualități. Babovici și Zivkovici sunt doar două dintre ele. Partizan e o echipă pe care nu trebuie să o lași să joace. Nu e o tragedie dacă luăm gol. Calificarea nu se decide mâine".

Meciul Steaua București Partizan Belgrad se joacă miercuri, de la ora 21:30, pe Arena Națională, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Mirel Rădoi va fi director tehnic la Steaua, iar Massimo Pedrazzini antrenor principal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel