STEAUA - BORUSSIA DORTMUND 0-1, în primul meci cu noua STEMĂ pe tricouri

Steaua București a pierdut, sâmbătă, la Alicante, primul meci al perioadei de pregătire, jucat cu echipa germană Borussia Dortmund, scor 0-1.

Steaua, care a evoluat în premieră cu noua stemă pe tricouri, a făcut un meci bun și a fost aproape să obțină un rezultat pozitiv. Unicul gol al confruntării a fost înscris de polonezul Blaszczykowski, în minutul 84, după o eroare a lui Paul Papp.

"Roș-albaștrii" au avut doar două ocazii notabile în prima repriză, ambele prin Keșeru, dar acesta a ratat în minutele 4, singur cu portarul, și în minutul 32, când a tras pe lângă. Același Keșeru a fost aproape de gol și după pauză, când Steaua a avut o perioadă bună de joc, dar vârful a trimis mingea în bară (51), după care l-a luat la țintă pe Ginter (55), din poziție ideală.

Finalul de meci a venit cu mai multe schimbări făcute de ambii tehnicieni, iar nemții au trecut la cârma jocului. Calificată în optimile Champions League, Borussia părut superioară din punct de vedere fizic.

Vezi și: Un fotbalist uriaș a fost mușcat de un crocodil - FOTO

Circa 5.000 de spectatori, în majoritate români, au urmărit meciul de pe stadionul "Jose Rico Perez", în care la Steaua a debutat noul-venit Rareș Enceanu. Andrei Prepeliță și Giedrius Arlauskis au acuzat probleme medicale minore și au fost menajați, în timp ce Chipciu, Filip, Iancu și Tamaș au parte de un program de pregătire separat, după accidentări.

Echipele trimite în teren de cei doi antrenori:

Steaua: V. Cojocaru — Râpă (G. Matei, 82), Luchin, Papp, Toșca (Latovlevici, 46) — Bourceanu (Pham-Huy, 82), Breeveld (I. Neagu, 46) — Ad. Popa, N. Stanciu (Rusescu, 46), Cr. Tănase (căpitan; Enceanu, 79) — Keșeru (Vâlceanu, 73). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Borussia: Weidenfeller (Alomerovic, 46) — Grosskreutz (Stankovic, 74), Subotic, Hummels (Schmelzer, 46), Sokratis Papastathopoulos — Gundogan (Burnic, 61), Kehl (Ginter, 45) — Jojic, Reus (Blaszczykowski, 46), Kampl (Passlack, 65) — Immobile (Harder, 74). Antrenor: Jurgen Klopp.

Steliștii vor mai juca un amical în Spania, pe 21 ianuarie, cu Shanghai Shenhua (China), scrie Agerpres.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Acord între Steaua și MApN pentru stemă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel