STEAUA, ACORD cu MAPN și CSA pentru STEMĂ și CULORI

Echipa Steaua deținută de Gigi Becali a ajuns, joi, la un acord cu reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei, pentru folosirea mărcii Steaua. Anunțul a fost făcut de către unul dintre avocații grupării roș-albastre, la capătul unor negocieri cu cei din conducerea CSA, care au durat aproximativ o oră şi 45 de minute, transmite Mediafax.

UPDATE: "În urma întâlnirii dintre reprezentanții CSA Steaua București și cei ai SC FC Steaua București SA, desfășurată joi, 15 ianuarie 2015, la sediul clubului militar, cu privire la soluționarea aspectelor legate de punerea în aplicare a deciziei Înaltei Curțide Casație și Justiție (ÎCCJ), au rezultat următoarele concluzii:

- Folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul acelorași coordonate legale care au stat la baza acordurilor și contractelor anterioare;
 
- Până la publicarea motivării deciziei ÎCCJ  și finalizarea procedurilor de evaluare a mărcii de către un evaluator autorizat, utilizarea mărcii se va face pe baza unui acord încheiat între părți, în condițiile legii.
 
Întâlnirea s-a desfășurat într-un spirit de cooperare deschisă, ambele părți exprimându-și preocuparea pentru identificarea celor mai bune soluții de continuare a colaborării în condiții de deplină legalitate, transparență, respect reciproc și în sprijinul asigurării unui cadru coerent de desfășurare a activității sportive de înaltă performanță.
 
De asemenea, reprezentanții celor două entități au convenit ca informarea publicului cu privire la rezultatele acestei întâlniri să se realizeze prin intermediul prezentului comunicat comun de presă", a transmis Steaua.

---------------------

"Am ajuns la un acord cu CSA Steaua, pentru ca FC să folosească în continuare emblema şi culorile. Nu s-a semnat încă nimic, urmează ca domnul Argăseală să dea un comunicat", a anunțat la finalul întâlnirii de joi unul dintre avocaţii grupării FC Steaua.

La negocierile care au avut loc la sediul Clubului Sportiv al Armatei au mai participat din partea FC Steaua preşedintele Consiliului de Administraţie, Valeriu Argăseală, şi directorul financiar, Iulian Gheorghişor.

Vezi și: Transfer bombă la Steaua, după plecările lui Szukala și Sânmărtean

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel