STEAUA a scos SIGLA de pe SITE-ul OFICIAL - FOTO

Foto: dolce-sport.ro
Foto: dolce-sport.ro

FC Steaua București a scos de pe site-ul oficial emblema echipei din rubrica ultimelor știri despre club, care erau ilustrate cu sigla roș-albastră. De asemenea, emblema a fost scoasă și de la rubrica "următorul meci", în condițiile în care negocierile cu MApN privind marca "Steaua" au eșuat, iar decizia ÎCCJ este pusă în aplicare.

Formularea care apare acum pe site-ul oficial al "roș-albaștrilor" este "FCSB".

Nu doar site-ul oficial a suferit modificări, ci și pagina de Facebook. În locul siglei a fost postată o imagine cu lotul, iar în ultima postare, în loc de Steaua sunt folosite cuvinte precum "campionii României" și "clubul nostru", scrie dolce-sport.ro.

Vezi și: Ilie Năstase șochează! Vrea să plece din România

Cazul Steaua - MApN

Clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali (FC Steaua) a fost acţionat în instanţă în septembrie 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua", care a cerut anularea mărcii înregistrate latifundiar. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013.

Doar că, la final, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat pe 3 decembrie marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735, pe 29 ianuarie 2004, decizia Instanței Supreme fiind irevocabilă.

Steaua a evoluat fără siglă pe echipament și pe tabela de marcaj la meciul din campionat cu CSMS Iași. La ultimul joc din Europa League însă, cel cu Dinamo Kiev, steliștii au jucat cu sigla pe piept, MApN-ul dându-și acordul, dar doar pentru acest joc și pentru cel cu CSMS Iași din Cupa Ligii, astfel încât "activitatea echipei de fotbal să nu fie afectată". Acordul a expirat pe 15 decembrie.

Citește și: Ce scrie presa internațională despre situația de la Steaua

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel