Ilie Năstase, după ce Steaua a jucat fără stemă și nume pe tricouri: "O rușine! În curând cred că îmi iau zborul din România"

Ilie Năstase a declarat duminică, după meciul câştigat de Steaua cu CSMS Iaşi, scor 1-0, în care gazdele au evoluat fără nume și stemă, că "este o ruşine" ceea ce se întâmplă în România.

"Mi-au plăcut «gazdele». O ruşine ceea ce se întâmplă în România şi în politică şi în sport. Nu vrem deloc să devenim o ţară normală, aşezată. În curând cred că o să-mi iau zborul de aici. Nu e normal ce se întâmplă, avem opt jucători la naţională, e ruşinos că s-a ajuns în situaţia asta. Armata nu va avea niciodată bani", a spus Ilie Năstase, care are şi gradul de general-maior în retragere, citat de Mediafax.

Citește și: Juristul MApN, tranșant despre situația Stelei: Ce urmează în viitor

Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa CSMS Iaşi, cu scorul de 1-0 (0-0). Partida a contat pentru etapa a 17-a din Liga I, iar golul victoriei gazdelor a fost marcat în minutul 90+4, de Lukas Szukala.

Steaua a jucat fără însemnele clubului pe tricouri, numele şi emblema lipsind şi de pe tabela de marcaj, după ce ÎCCJ a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali.

Vezi și: Generalul Năstase, revoltat de situația Stelei: Dacă nu era Becali ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel