Generalul Ilie Năstase, revoltat de situația de la Steaua: "Dacă nu era Becali ..."

Ilie Năstase, care are şi gradul de general-maior în retragere, le dă sfaturi steliştilor care au pierdut procesul cu Ministerul Apărării. Fostul tenismen dezaprobă decizia celor din MApN și susține că şi-ar dori să ajute formaţia din Ghencea, dar nu are puterea necesară.

Fost membru în Consiliul de Administrație al Stelei, Ilie Năstase a rămas stupefiat de decizia ÎCCJ și spune că Gigi Becali a făcut multe lucruri rele, însă este cel care a evitat ca trupa roș-albastră să ajungă la faliment.

"Eu le spun direct celor de la Steaua, dacă se va pune problema să le ia numele, să-i zică echipei 'Steaua Sevilla 86' sau 'Sevilla 86', pentru că toată lumea știe ce s-a întâmplat acolo. Iar dacă nu o să mai aibă voie să joace în roșu și albastru, atunci să joace în negru, ca un doliu pentru această situație penibilă", a declarat Ilie Năstase, joi, la Digisport.

Citește și: Vești bune pentru Steaua! OSIM: Ce întâmplă cu numele și palmaresul

Ilie Năstase a afirmat că ar ajuta clubul de fotbal și pe Gigi Becali, însă nu are nicio putere în acest sens.

"Eu nu pot interveni, pentru că sunt general în rezervă, n-am nicio putere. Dacă aș fi acolo, i-aș concesiona lui Gigi Becali iar numele și emblema Stelei, pentru următorii 50 de ani. Pentru că, orice ar spune unii sau alții, Gigi Becali a dat mereu bani pentru acest club. Culori, fără culori, dacă nu era el, Steaua era în faliment.

Și cu stadionul este la fel. Cei de la MApN n-au făcut nicio reparație la stadion. Cât a dat Gigi bani a fost bine, după aceea n-a mai fost nimic. Dacă nu era el, Ghencea era în paragină de mult. Uitați-vă cum arată acum stadionul, care se degradează de la o zi la alta", a continuat Ilie Năstase.

Vezi și: Juristul MApN, tranșant despre situația Stelei: Ce urmează în viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel