STB începe monitorizarea sistemului de transport

Începând de săptămâna viitoare, autobuzele și troleibuzele din parcul STB SA beneficiază de facilitățile sistemului de monitorizare și dispecerizare care permite interacțiunea directă a dispecerilor cu șoferii în vederea respectării programului de circulație. De asemenea, dispecerii au acces la informații cu privire la gradul de încărcare a vehiculelor, determinând astfel în timp real zonele foarte aglomerate de pe traseu.

Pe lângă îmbunătățirea timpilor de sosire în stații, aplicația oferă și posibilitatea eficientizării activităților interne, prin reducerea costurilor de întreținere a vehiculelor, creșterea productivității și îmbunătățirea stilului de condus al șoferilor STB.

„Prin utilizarea serviciului de monitorizare a flotei ne dorim să dezvoltăm serviciul de transport public în zona metropolitană astfel încât programul de circulație să corespundă cerințelor publicului călător prin respectarea intervalelor de succedare dintre vehicule. Intervenind operativ și punctual în corectarea activității prestate de către conducătorii vehiculelor ne așteptăm la o scădere a numărului de incidente înregistrate în trafic”, a declarat Directorul General al STB SA, domnul Adrian CRIȚ.

Acest sistem este deja funcțional pe 1630 de vehicule.

Având în vedere faptul că este un proiect în dezvoltare, sugestiile dumneavoastră sunt binevenite pentru îmbunătățirea calității acestui serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel