STB curăță tramvaiele de graffiti, în timp ce Iașiul cheamă tinerii să facă graffiti pe tramvaie

Ema Apostu / 08 iul 2019 / 11:28 Salveaza PDF Comentarii
Imagine cu rol ilustrativ
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ

STB SA a reluat, în weekend, campania de curățenie și igienizare a vehiculelor începută în luna decembrie a anului trecut. Tot acum, la Iași, un nou vagon de tramvai se află în curs de personalizare în cadrul proiectului „Graffiti pe tramvai”. 

STB SA a reluat în acest weekend (6-7 iulie a.c.), la două luni după deschiderea unei noi etape, campania de curățenie și igienizare a vehiculelor începută în luna decembrie a anului trecut. Astfel, pentru fiecare vehicul care va ieși în traseu, va fi aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum și neutralizarea graffitti-urilor.

În timp ce STB curăță tramvaiele de grafiti, la Iași, un nou vagon de tramvai se află în curs de personalizare în cadrul proiectului „Graffiti pe tramvai". Doi artiști locali se ocupă de întregul proces, care va dura  patru zile, în incinta Depoului Dacia a CTP Iași. Tramvaiul, cu număr de parc 418, va fi prezentat public joi, 13 iunie 2019, ora 11, în rondul de tramvai Tehnopolis, scrie ziaruldeiasi.ro.

Anul trecut, STB SA a dotat autobazele cu stații de spălare noi, moderne, iar prin această campanie își propune să asigure vehicule igienice și un grad de confort cât mai ridicat pentru călători, dar și un aspect decent al stațiilor de tramvai. Conform Regulamentului Serviciului Comunitar de Transport Public Local de călători în Regiunea București – Ilfov, pentru murdărirea sau vandalizarea vehiculelor sunt stabilite amenzi de 500 lei.

STB SA îi asigură pe bucureșteni că vor urma şi alte măsuri care vor crea condiţii civilizate de transport şi vor dovedi ataşamentul companiei faţă de călători.

Voi ce credeți? Ce soluţie ar fi mai bună? Să scoţi graffiti cu cheltuială sau să le faci gratis, ca în Iaşi?


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27