UPDATE - STB: Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată pe Şoseaua Virtuţii

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost deblocată pe Şoseaua Virtuţii.

UPDATE ORA 18.50: Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată după 34 de minute de blocaj, pe Şoseaua Virtuţii, din cauza defecţiunii unui tramvai, a anunţat, joi seara, Societatea de Transport Bucureşti (STB). 'Linia 41 funcţionează normal pe Şos. Virtuţii. Blocare: 34 de minute', a scris STB pe propria pagină de Twitter.

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată joi seara pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul spre Ghencea, din cauza defecţiunii unui tramvai. Potrivit companiei de transport public, pentru remedierea situaţiei a fost trimisă la faţa locului o echipă de intervenţie, iar temporar a fost înfiinţată o linie navetă de autobuz pentru preluarea fluxului de călători.

------

Circulaţie tramvaielor de pe linia 41 este blocată la această oră pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul spre Ghencea, din cauza defecţiunii unui tramvai, a anunţat, joi, pe Twitter, Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Potrivit companiei de transport public, pentru remedierea situaţiei a fost trimisă la faţa locului o echipă de intervenţie.

'Linia 41 - blocată pe Şos. Virtuţii, la Pod Ciurel, pe sensul spre Ghencea. Cauza: defecţiune tramvai. A fost trimisă echipa de intervenţie. Pentru preluarea fluxului de călători s-a înfiinţat o linie navetă de autobuze', au scris reprezentanţii STB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel