Urmărește emisiunea live


STATUL ISLAMIC, atac terorist la Bruxelles. Comisia Europeană, una dintre ținte

Jihadiștii reușesc să semene teroare și panică în întreaga lume, ultima țință fiind principalul sediu al Comisiei Europene din Bruxelles. 

Susţinatori ai grupării Statul Islamic au plănuit atacuri teroriste la Bruxelles, inclusiv asupra principalului sediu al Comisiei Europene, anunţă presa belgiană.

Surse din Parchetul federal au confirmat dejucarea unor atentate, autoritățile arestând  doar două persoane, un bărbat și o femeie de origine turcă, care au ajuns la Bruxelles după ce și-au petrecut mai multe luni în Siria, unde cel mai probabil au luptat alături de susţinătorii grupării Statul Islamic.

Citește și: Ridicarea STATULUI ISLAMIC, evitată de SUA


Printre ţintele jihadiştilor în Bruxelles ar figura şi principala clădire a Comisiei Europene. Potrivit anchetatorilor, nu erau vizaţi comisari, ci un atac în exterior, care să facă multe victime, conform tvr.ro.

Peste cinci mii de europeni au plecat în Siria în ultima perioadă, ei reprezentând un pericol real pentru toate țările din Uniunea Europeană, pentru că se întorc acasă cu idei radicale și pline de ură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel