Statuia lui Donald Trump, la licitație

Foto: LAistCont @LAist / Twitter
Foto: LAistCont @LAist / Twitter

 O statuetă care îl reeprezintă pe președintele american a fost achiziționată de o amatoare de activități paranormale.

 

O statuie reprezentându-l pe Donald Trump gol şi burtos a fost adjudecată pentru 28.000 de la Los Angeles, de către o personalitate din lumea televiziunii, amatoare de activităţi paranormale, a informat, miercuri, casa de licitaţii Julien's Auctions, organizatoarea evenimentului, citată de AFP, preluată de Agerpres. 
Această creaţie a unui colectiv anarhist de pe coasta de vest a Statelor Unite este, probabil, singura dintre cele cinci statui reprezentându-l pe cel de-al 45-lea preşedinte american dezbrăcat care nu a fost distrusă, confiscată sau vandalizată.

Doi ani vechime

Potrivit AFP, aceasta este soarta pe care avut-o celelalte patru statui reprezentându-l pe Donald Trump gol - o creaţie denumită de artişti "Împăratul fără testicule". 
Statuile au apărut în august 2016 în locuri publice din Los Angeles, San Francisco, New York, Seattle şi Cleveland, într-un moment în care candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA suscita scepticism, şi, deopotrivă, un interes crescut.

[citeste si]

Va ajunge în muzeu

O galerie de la Hollywood, La Luz de Jesus, a reuşit să obţină una dintre statui, înainte ca ea să fie confiscată şi topită. 
Cumpărătorul, Zak Bagans, o persoană care lucreză în televiziune și atrasă de paranormal, intenţionează să expună statuia în muzeul său din Las Vegas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel