Statuia lui Donald Trump, la licitație

George Pârvan / 03 mai 2018 / 14:44 Salveaza PDF Comentarii
Foto: LAistCont @LAist / Twitter
Descriere foto: Foto: LAistCont @LAist / Twitter

 O statuetă care îl reeprezintă pe președintele american a fost achiziționată de o amatoare de activități paranormale.

 

O statuie reprezentându-l pe Donald Trump gol şi burtos a fost adjudecată pentru 28.000 de la Los Angeles, de către o personalitate din lumea televiziunii, amatoare de activităţi paranormale, a informat, miercuri, casa de licitaţii Julien's Auctions, organizatoarea evenimentului, citată de AFP, preluată de Agerpres. 
Această creaţie a unui colectiv anarhist de pe coasta de vest a Statelor Unite este, probabil, singura dintre cele cinci statui reprezentându-l pe cel de-al 45-lea preşedinte american dezbrăcat care nu a fost distrusă, confiscată sau vandalizată.

Doi ani vechime

Potrivit AFP, aceasta este soarta pe care avut-o celelalte patru statui reprezentându-l pe Donald Trump gol - o creaţie denumită de artişti "Împăratul fără testicule". 
Statuile au apărut în august 2016 în locuri publice din Los Angeles, San Francisco, New York, Seattle şi Cleveland, într-un moment în care candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA suscita scepticism, şi, deopotrivă, un interes crescut.

[citeste si]

Va ajunge în muzeu

O galerie de la Hollywood, La Luz de Jesus, a reuşit să obţină una dintre statui, înainte ca ea să fie confiscată şi topită. 
Cumpărătorul, Zak Bagans, o persoană care lucreză în televiziune și atrasă de paranormal, intenţionează să expună statuia în muzeul său din Las Vegas.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26