Start-up Nation 2018, speculă. Au apărut deja proiecte pe OLX

Start-up Nation 2018 a devenit deja o afacere pentru speculanți. Au apărut deja proiecte de vânzare.

Start-up Nation 2018 este și în acest an un prilej de a face bani fără angajați, așa cum sperau inițiatorii proiectului. La puțin timp după publicarea listei cu proiectele depuse, din care reiese că firmele care vor câștiga sunt cele cu patru sau mai mulți angajați, a apărut deja și prima ofertă pe OLX. 

În anunțut postat astăzi, o persoană care a depus proiect cu patru angajați a făcut prima ofertă: 5000 de euro pentru un proiect care are domeniu "activități de design specializat". Strategia nu este nouă. Foarte mulți dintre cei care au depus proiecte anul trecut nu au făcut decât tranzacții din care au câștigat multe mii de euro.

 (w670)

Citește și: Mașini SH din Germania, păcăleală. Titi Aur: Și eu mi-am luat țeapă

Ministrul susține că vânzarea proiectelor nu este un lucru rău

Vânzarea proiectelor Start-up Nation pe platforme gen OLX nu e un lucru rău, deoarece prin vânzare se transmit şi toate obligaţiile şi există responsabilitatea tranzacţiei, a declarat luni ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), Ştefan Radu Oprea, la dezbaterile privind proiectul de buget al ministerului pentru anul în curs.

"Să ştiţi că nu e chiar ceva rău. Orice preluare a unui proiect Start-up Nation se face în condiţiile în care a fost câştigat acel program. Se transmit toate obligaţiile. Ceea ce înseamnă că responsabilitatea există", a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri după ce un parlamentar al Opoziţiei a arătat că există numeroase anunţuri pe OLX prin care se oferă spre vânzare proiecte finanţate prin Start-up Nation.

Citește și: Start-Up Nation 2018-2019. Cine își poate lua adio

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel